Načini Plaćanja

Plaćanje Pouzećem

Nudimo Vam opciju plaćanja pouzećem (gotovinsko plaćanje kuriru na licu mesta). U ovom slučaju roba će Vam biti poslata kurirskom službom, a Vi ćete je platiti kuriru pri preuzimanju. Ovaj iznos biće Vam naznačen zajedno sa troškovima isporuke, nezavisno od iznosa same narudžbine. Ako naručite robu u vrednosti preko 2000 dinara, Big Big Bug Vam pruža besplatnu isporuku na teritoriji cele Srbije.

Slanje narudžbine

Slanje proizvoda koje ste naručili vrši se kurirskim službama.
Isporuka robe isključivo se vrši na teritoriji Republike Srbije.
Narudžbine primljene do 13h radnim danima biće poslate istog radnog dana.
Isporuke se ne vrše nedeljom.
Za narudžbine koje imaju vrednost preko 2.000,00 dinara isporuka je besplatna.
Za narudžbine ispod vrednosti od 2.000,00 din poštarina na osnovu broja paketa. Fiksno za jedan paket cena isporuke za narudžbine ispod 2.000,00 dinara je 250,00 dinara
Kurirska služba isporučuje robu na navedenu adresu za isporuku.

Reklamacija u slučaju oštećene robe prilikom transporta:
Prilikom preuzimanja robe kupac bi trebalo da proveri dali je sve u redu sa robom, dali se artikal slučajno nije oštetio na putu. U slučaju bilo kakvog oštećenja, kupac je dužan da nam javi oštećenje još isti dan do 16h ili ako je roba isporučena posle 16h, u tom slučaju odmah sledeći dan od 8-16h ima pravo na reklamaciju.

PROCEDURA ZA POVRAT ROBE KUPCA U ZAKONSKOM ROKU

Kupovina je situaciona i individualna, pa se mogu dogoditi slučajevi gde će kupac tražiti od nas da se kupljena roba vrati iz više razloga. Zakon krajnjem potrošaču to omogućava u određenom roku. Nakon utvrđivanja da je roba vraćena u istom stanju kako je i poslata tj prodata (neoštećena i ispravna i roba i ambalaža, vrši se povrat novca kupcu ili zamena,

Kupac robu može da vrati samo u sledećim slučajevima uz RAČUN i napisan RAZLOG VRAĆANJA:

1. Krajnji kupac zakonski je može vratiti u roku od 7 dana od preuzimanja robe, osim u slučaju poručivanja putem WEB-a tj. slanjem robe kurirskom službom gde je rok za povrat 14 dana od preuzetog artikla. U oba slučaja se obračunavaju i radni i neradni dani. .

2. Ukoliko je greškom prodavnice Big Big Bug fakturisana roba koju kupac nije poručio, rok za započinjanje procedure povraćaja robe je 24h od trenutka prijema robe.

Ukoliko kupac vraća artikal koji je dobio putem kurirske službe, zakonski rok je 14 dana od prijema robe od kurira. U tom roku kupac se upućuje na slanje kupljenog artikla u nas servis u Subotici (Somborski put bb, 24000 Subotica). Kupac ce na ovu adresu poslati:

-         Artikal koji vraća i garantni list (ukoliko ga je dobio)

-         Kopiju računa (da se original ne zagubi)

-         Napisan na papiru razlog vraćanja (predomislio se, ne odgovara, neispravno primljeno,...)

Po prijemu ovako poslate robe služba RMA će utvrditi stanje i ispravnost artikla i obavestiti nas da možemo razdužiti kupca ili poslati neku zamenu.

Ukoliko vam je pošiljka stigla oštećena, neophodno je da u roku od 24 sata kontaktirate kurirsku službu koja je isporučila paket, kako bi napravili zapisnik. Ukoliko je roba stigla neoštećena, ali je neispravna, kontaktirajte naš servis kako bi vam poslali zamenu.

Da biste ostvarili pravo na reklamaciju potrebno je da:

  • da podnesete na uvid original garantnog lista i račun
  • da date opis neispravnosti.